Mουσική για τρυφερές ηλικίες με δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας!

Εάν θέλετε το παιδί σας να πάρει από την αρχή όλα εκείνα τα εφόδια που είναι απαραίτητα για την ισορροπημένη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, δεν έχετε παρά να το φέρετε σε επαφή με τη μουσική. ΔΕΝ είναι πολύ νωρίς.
 
👶Μάθετε περισσότερα για τα Ειδικά Συστήματα για Βρέφη & Νήπια εδώ: bit.ly/2lGzH6u 
Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας όλων των ηλικιών μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα μαζί με τους γονείς τους.
*Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα και τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.
☎️Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3634000
 
Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, δηλώστε το ενδιαφέρον σας παρακάτω:

 
* υποδεικνύει ότι είναι απαιτούμενο

Συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα εγγραφής, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου του Ωδείου Φίλιππος Νάκας και συγκατατίθεσθε στην συλλογή, χρήση, κοινοποίηση και εν γένει επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου, προκειμένου να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα (newsletters) σχετικά με τομείς σπουδών, υπηρεσίες και εκδηλώσεις της Εταιρείας μέσω: